Proves d'al·lèrgia
Test "in vitro" de screening per la investigació en
cas de sospita d'al·l èrgia, per a confirmar o excloure la
patologia atòpica als pneumoalergens més comuns en pacients
amb rinitis, conjuntivitis, bronquitis, asma i símptomes
respiratoris.
REACCIONS Al·lÈRGIQUES IgE
ESPECIFIQUES PER CAP SYSTEM |
- Pòlens de gramínies, brolles, arbres i arbusts.
- Fongs.
- Àcars i pols de casa.
- Epitelis i proteïnes animals.
- Aliments d' origen vegetal, peix, marisc, moluscs,
llet, ous i carns.
- Verins i insectes.
- Paràsits.
- Factors ocupacionals.
- Medicaments, hormones i vacunes.
- Barreges dels anteriors al·lergens.
- Al·lergens recombinants per a alergogrames.
REACCIONS Al·lÈRGIQUES IgE
ESPECIFIQUES FRONT A MEDICAMENTS PER
RADIOIMMUNOANÀLSI |
- Antibiòtics: beta-lactàmics, aminoglucòsids,
macròlids etc...
- Anestèsics locals i generals.
- Analgèsics i antiimflamatoris.
- Quimioteràpics.
- Contrastos iodats.
- Vitamines.
ESTUDI DE SENSIBILITAT ALIMENTÀRIA.
(INTOLERÀNCIA ALIMENTÀRIA). |
Prova "in vitro" que determina nivells d' IgG
específica front a 200 aliments. La supressió de la dieta
dels aliments pels quals una persona presenta uns nivells
d' IgG específica per sobre de la normalitat provoca una
notable millora en un alt percentatge de persones amb
transtorns digestius, eczemes, urticàries cròniques,
rinitis cròniques, tendència a l' obessitat, hiperactivitat
infantil, cefalees i migranyes.