Proves d'al·lèrgia

IgE TOTAL

PHADIATOP
Test "in vitro" de screening per la investigació en cas de sospita d'al·l èrgia, per a confirmar o excloure la patologia atòpica als pneumoalergens més comuns en pacients amb rinitis, conjuntivitis, bronquitis, asma i símptomes respiratoris.

REACCIONS Al·lÈRGIQUES IgE ESPECIFIQUES PER CAP SYSTEM
  • Pòlens de gramínies, brolles, arbres i arbusts.
  • Fongs.
  • Àcars i pols de casa.
  • Epitelis i proteïnes animals.
  • Aliments d' origen vegetal, peix, marisc, moluscs, llet, ous i carns.
  • Verins i insectes.
  • Paràsits.
  • Factors ocupacionals.
  • Medicaments, hormones i vacunes.
  • Barreges dels anteriors al·lergens.
  • Al·lergens recombinants per a alergogrames.
REACCIONS Al·lÈRGIQUES IgE ESPECIFIQUES FRONT A MEDICAMENTS PER RADIOIMMUNOANÀLSI
  • Antibiòtics: beta-lactàmics, aminoglucòsids, macròlids etc...
  • Anestèsics locals i generals.
  • Analgèsics i antiimflamatoris.
  • Quimioteràpics.
  • Contrastos iodats.
  • Vitamines.
ESTUDI DE SENSIBILITAT ALIMENTÀRIA. (INTOLERÀNCIA ALIMENTÀRIA).
Prova "in vitro" que determina nivells d' IgG específica front a 200 aliments. La supressió de la dieta dels aliments pels quals una persona presenta uns nivells d' IgG específica per sobre de la normalitat provoca una notable millora en un alt percentatge de persones amb transtorns digestius, eczemes, urticàries cròniques, rinitis cròniques, tendència a l' obessitat, hiperactivitat infantil, cefalees i migranyes.